236 lečenja Matičnim Ćelijama u 2018.

Samo u prvoj polovini 2018. godine u okviru najveće asocijacije banaka za matične ćelije Famicord Grupe izvedeno je 236 terapija sa matičnim ćelijama iz pupčanika što je rekordan broj koji se iz godine u godinu značajno uvećava. 

Lečeni su pacijenti starosti od 1 do 88 godina što pokazuje da se matične ćelije iz pupčanika mogu iskoristiti bilo kada u toku života. Matične ćelije su koristili kako deca od kojih su uzete matične ćelije tako i srodnici deteta. 

Terapije su pokrile veliki broj bolesti u različitim oblastima medicine. Tako smo lečili decu sa: 

  • hematološkim oboljenjima poput leukemije, talasemije ili anemije,
  • neurološkim bolestima poput autizma i cerebralne paralize kao i
  • odrasle sa bolestima zglobova i kičmenog stuba kao što su gonartroza i povrede kičme i veliki broj pacijenata sa neurološkim bolestima kao što su šlog, multipla skleroza i Lu Gerigova bolest.

Velikom broju pacijenata je povraćen vid kod bolesti oka kao što su atrofija optičkog nerva i pigmentozni retinitis. U najnovijoj studiji lečena su deca koja imaju dijabetes tip 1.

BioSave Fondacija Vam u saradnji sa Famicord Grupom omogućava lečenje matičnim ćelijama ovih i mnogo drugih bolesti u preko 100 bolnica u Evropi sa kojima Famicord Grupa ima saradnju.

Zato je čuvanje matičnih ćelija važno. 

Posebne pogodnosti u Avgustu:

  • Sklapanjem ugovora za čuvanje matičnih ćelija svoje bebe do kraja avgusta, ostvarujete popust od 236 € i dobijate besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinacija Bebologija, za vaše novorođenče, u trajanju od 6 meseci. Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili putem mejla.

BSfondacija-logo-t.png

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

dr Milos Relić na TV Prva u 150 minuta: Briga o deci na moru - mala kućna apoteka pogledaj video

dr Milos Relić na TV Prva u 150 minuta: Zaštita dece od sunca i svega ostalog pogledaj video

 

02-620.jpeg

BEBOLOGILA - pedijatrijska ordinacija

O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!