300€ poklon popust u mesecu ljubavi

Februar je mesec ljubavi a darivanje ljubavi stvara novu ljubav, novu energiju i novi život. U slavu ljubavi, ovog meseca poklanjamo 300€ popusta svim trudnicama koje se odluče da do kraja februara  sačuvaju matične ćelije svoje bebe u BioSave-u.

Od Srca - Srcu!

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

Ukoliko želite dodatno da se informišete na temu matičnih ćelija, možete poručiti besplatni štampani katalog koji ćemo vam o našem trošku poslati na željenu adresu. Poruči katalog. 

Zašto sačuvati matične ćelije?

Lečenje matičnim ćelijama je sve češće primenjivana metoda u medicinskoj praksi. Iako smo trenutno na početku ove evolucije, u poslednjih nekoliko godina, matične ćelije su postale oblast u čije se istraživanje investiraju milijarde dolara. To je budućnost medicine, a priliku za čuvanje matičnih ćelija imamo samo jednom u životu - na porođaju.

Čuvanje i lečenje matičnim ćelijama

Matične ćelije se čuvaju da bi u slučaju potrebe mogle biti upotrebljene za lečenje određene bolesti. Zbog toga, Bio Save se ne bavi samo organizovanjem čuvanja matičnih ćelija već i njihovom primenom u lečenju. To je ono po čemu smo jedinstveni u Srbiji i zemljama regiona. Partnerstvom naše "Bio Save Fondacije" sa najvećom grupacijom iz oblasti matičnih ćelija u Evropi FamiCord group, omogućili smo deci iz Srbije da im besplatno pomognemo u organizovanju lečenja u vodećim medicinskim ustanovama širom sveta. 

Bio Save Fondacija svoje usluge ne pruža samo roditeljima koji su matične  ćelije svog deteta sačuvali u BioSave-u, već to važi i za roditelje koji čuvaju matične ćelije u drugim bankama. opširnije o "Bio Save Fondaciji"

Vodeći bolnički centri koji se bave lečenjem matičnim ćelijama prihvataju gotovo isključivo uzorke koji su pripremljeni i skladišteni u skladu sa AABB sertifikatom. Naša banka matičnih ćelija BioKyo je jedina Nemačka banka matičnih ćelija na domaćem tržištu koja poseduje ovaj sertifikat.

Stručna podrška

Naš BioSave tim čini preko 30 zaposlenih. Mi smo lekari, biohemičari, mikrobiolozi, pedijatri, babice, patronažne sestre, ali, pre svega, mi smo RODITELJI. Na raspolaganju smo vam kada imate nedoumicu ili vam je potreban savet. Možete računati na našu podršku.