Bio Save predstavlja lidera među bankama matičnih ćelija u Evropi

Kompanija Bio Save doo objavljuje da od 1. januara 2018. godine predstavlja apsolutnog lidera među bankama matičnih ćelija u Evropi.

Kao regionalni lider u personalizovanoj medicini, kompanija Bio Save doo ima profesionalnu orijentaciju i jasnu nameru da prati najnovije svetske trendove i tendencije u primeni matičnih ćelija u lečenju i da iste omogući svim svojim korisnicima u regionu.

Posredstvom Bio Save fondacije, kompanija omogućava da lečenje matičnim ćelijama iz pupčanika bude dostupnije svima onima kojima je potrebno, i to sve na jednostavniji, brži i jeftiniji način.

Upravo iz navedenih razloga, Bio Save posle 6 godina uspešne saradnje sa renomiranom nemačkom bankom matičnih ćelija Vitom34 odlučuje da otvori novo poglavlje u razvijanju personalizovane medicine na našim prostorima i da krene u nove izazove, svesno pomerajući granice.

Svi korisnici koji, zaključno sa 31. 12. 2017. godine, sa Bio Save-om potpišu ugovore za skladištenje matičnih ćelija u Viti 34, iako očekuju prinovu tokom 2018. godine, mogu računati na ispunjenje svih definisanih obaveza, kako od strane Bio Save Group, tako i od strane Vite34 (koja je zajedno sa Bio Save-om potpisnik svih ugovora sa našim korisnicima) sve do kraja ugovorne obaveze na 20, 30, 40 ili 50 godina.

„Na putu ka najvišim standardima u medicini i lečenju matičnim ćelijama budite bezbrižni sa nama, kao i do sada“ - poručuju iz kompanije Bio Save.

 

Izvor: blic.rs