Bio Save u novoj godini u novom savremenom prostoru

Sada vam je sve dostupno pod jednim krovom. 01. januara 2018. otvaramo novi, savremeni Bio Save medicinski centar koji na jednom mestu objedinjuje našu kompletnu ponudu - banka matičnih ćelija, Harmony - prenatalni test, Bebologija - savremena pedijatrijska ordinacija, servis Babica&Bebica. Dobrodošli!

 

Kompanija Bio Save posluje u Srbiji od 2. februara 2012. godine. Počeli smo sa mnogo snova, nevelikih ambicija, ali sa željom da otkrivamo nove horizonte i pokušamo da u Srbiji omogućimo primenu novih znanja u oblasti personalizovane medicine.

 

Iako je tada izgledalo da je pomeranje ovakvih granica kod nas potpuno pionirski posao entuzijasta, danas sa ponosom i neskriveno velikim zadovoljstvom možemo da kažemo da Bio Save posluje u 7 zemalja regiona i da nakon svih uspešnih godina rasta i sazrevanja, saradnji i mnogo učenja, šesti rođendan proslavljamo sa 33-je zaposlenih – 10 dr medicine, biohemičara, patronažnih sestara, mikrobiologa i ostalog visokostručnog osoblja, a kao regionalni lideri u oblasti personalizovane medicine.

 

U želji da nove saradnje, napredak i neke nove revolucionarne iskorake na srpskom tržištu na najbolji način podelimo sa Vama, obaveštavamo Vas:

Od 1. januara se selimo u novi, komforniji prostor od 400m2, gde ćemo pored svih dosadašnjih usluga (banke matičnih ćelija, prenatalnog Harmony testa, BRCA testa, kao i novih revolucionarnih testova poput Stratipharm i Nutrigen testa), obezbediti i najsavremeniju pedijatrijsku ordinaciju i jedinstven patronažni i pedijatrijski servis u čitavom regionu “Babica & Bebica”, koji su na našu radost već mnoge nove porodice i roditelji prepoznali, kao jedinstvenu spregu poverenja, vrhunske stručnosti i nege.

 

Kroz posao koji radimo sa mnogo ljubavi, u kome stalno učimo, okruženi i potpomognuti stručnjacima iz mnogih oblasti, sa velikim brojem zadovoljnih kijenata, koji nam se vraćaju, novih saradnika iz zemlje i sveta, budućih saradnji koje će pomeriti nivo dosadašnjeg lečenja matičnim ćelijama naše dece i svih pacijenata u Srbiji, srećni smo da možemo da na pragu Nove godine kažemo da smo tu za Vas i u 2018. godini, jer će ona doneti najbolje. Novi kvalitet lečenja matičnim ćeijama više neće biti daleka budućnost, veće realnost svih nas.