Bio Save - klijent na prvom mestu

Kompanija Bio Save doo, posle više od mesec dana vođenja bespomučne i lažne kampanje u javnosti od strane internet portala Bebac i kompanije CordIPS koja upravlja ovim portalom, a zarad istinitog informisanja svih vernih korisnika naših usluga, kao i svih koji će u budućnosti sarađivati sa nama, rešila je da javnost upozna sa sledećim činjenicama:

- Kompanija Bio Save doo, će nastaviti sa slanjem uzoraka matičnih ćelija u Vita34 - za sve svoje korisnike koji se nisu porodili, zaključno sa 31.08.2018. godine. Ova informacija je proverljiva i dostupna na sajtu Ministarstva zdravlja Republike Srbije - Uprava za biomedicinu: http://www.zdravlje.gov.rs/showpage.php?id=272.

- Ugovor Bio Save doo i Vita34 je istekao 31.12.2017. godine. Bio Save doo je, zbog neslaganja sa predloženim uslovima za saradnju u budućnosti, a rukovodeći se pre svega interesima svojih korisnika, rešio da tu saradnju ne nastavi. Preciznije, saradnja Vita34 i Bio Save doo se nastavlja u budućnosti za sve korisnike koji su sa Bio Save doo potpisali Ugovore zaključno sa 31.12.2017. godine, a sve do isteka poslednjeg potpisanog Ugovora, tj. u narednih 50 godina. Vita34 je vlasnik 30% kompanije Bio Save doo - informacija dostupna na zvaničnom sajtu Agencije za privredne registre Republike Srbije www.apr.gov.rs. Od strane internet portala Bebac lažno je objavljena vest da je Bio Save doo izgubio zastupstvo za Vita34!

Internet portal Bebac i kompanija Cord IPS objavljuju još jednu gnusnu laž manipulišući svim korisnicima usluga skladištenja matičnih ćelija u Srbiji, tvrdeći da je Bio Save izgubio LICENCU za rad. Nijedna kompanija u Srbiji, koja se bavi zastupanjem stranih banaka matičnih ćelija (pa tako ni CordIPS) ne poseduje bilo kakvu LICENCU za obavljanje ove delatnosti, niti zakonodavac (Ministarstvo zdravlja Republike Srbije) insistira na tome. 

Ipak, za sve korisnike Bio Save usluga, koji su sačuvali svoje matične ćelije u Vita34, ukoliko im treba bilo kakva informacija ili zatrebaju matične ćelije za transplataciju, svu komunikaciju sa Vita34 vode isključivo preko naše kompanije i svu podršku pruža isključivo Bio Save doo.

 

vita-34-site-mobile-620x380.jpeg

 

Naše obraćanje opštoj javnosti je isključivo u interesu svih naših sadašnjih i budućih klijenata, budućih roditelja, porodica, njihovog tačnog i pravovremenog informisanja. 

Zbog principa fer i transparentnog poslovanja, poštovanja istine, zakonske regulative države Srbije, kompanija Bio Save, u ovom tekstu potvrđuje sve verodostojnim ispravama i dokumentima.

U cilju unapređenja poslovanja, koje je kontinuirano naša osnovna vizija i cilj, Bio Save doo sa ponosom ističe da smo prateći najnovije tendencije u deponovanju, ali ono što je još i važnije, u primeni u lečenju matičnim ćelijama postali partneri "Fami Cord Ag" iz Švajcarske i banke "Bio Cryio" iz Nemačke, koje su deo najveće evropske grupacije banka matičnih ćelija "Fami Cord Group-a".

Srpskim pacijentima, zahvaljujući ovakvom iskoraku, postaje dostupnije lečenje matičnim ćelijama, kakvo imaju pacijenti u najrazvijenijim evropskim državama.

Zdravlje je vredno revolucionarnih poteza i profesionalnih iskoraka. Mi smo na ovaj ponosni, u najboljem interesu naših korisnika.