Otvorena 11. Bio Save kancelarija u Banja Luci

Nakon kancelarije u Sarajevu, Bio Save je nedavno otvorio još jednu kancelariju u Bosni i Hercegovini. Ovoga puta kancelarija je otvorena u Banja Luci.

Njen cilj je da trudnicama iz regiona Banja Luke i okoline obezbedi uslugu čuvanja matičnih ćelija u najvećoj banci matičnih ćelija u Evropi, omogući prenatalno testiranje vodećim svetskim prenatalnim testovima Harmony i Verifi, i pruži im mogućnost testiranja savremenim genetskim testovima.

Bio Save - lider u ovom delu Evrope na polju regerativne medicine

Zahvaljujući ovolikom broju otvorenih kancelarija u exYu regionu i Albaniji, Bio Save je postao lider u ovom delu Evrope na polju regerativne medicine.

Naš tim broji preko 70 stručnjaka iz oblasti medicine koji svoj rad svakodnevno obavljaju u 11 kancelarija, 2 laboratorije, pedijatrijskoj klinici Bebologija i novootvorenom Centru za trudnice u Beogradu.

Edukacija trudnica

Pored čuvanja matičnih ćelija i testiranja, veoma smo aktivni na polju edukacije trudnica. Najveći broj trudnica posećuje naše jednodevne školice trudnoće ali pravu pripremu za porođaj dobijaju trudnice koje prođu besplatan jedomesečni program obuke “Mlečni put”. Ova jednomesečna obuka obrađuje sve aspekte trudnoće i pokazala se kao izuzetno efikasna priprema za porođaj.

Posebnu pogodnost predstavlja naša Bio Save Fondacija

Ona svim roditeljima koji su sačuvali matične ćelije svoje bebe, u slučaju da im zatrebaju, obezbeđuje komunikaciju i povezivanje sa vodećim evropskim i svetskim bolnicama i lekarima koji se bave lečenjem matičnim ćelijama.

Usluge fondacije su besplatne i mogu ih ostvariti i oni roditelji koji matične ćelije svoje bebe nisu sačuvali u Bio Save-u već u nekoj drugoj banci matičnih ćelija.

Sigurni smo da ćemo i u narednim godinama otvoriti još novih Bio Save kancelarija i omogućiti još većem broju trudnica savremenu i stručnu podršku pre, tokom i nakon porođaja. Budite bezbrižne uz Bio Save.

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu.

Dobrodošli u BioSave!