Bio Save otvorio sedmo predstavništvo - osvaja Albaniju

Posle šest godina vrednog rada i posvećenosti, stremljenja ka najnovijim dostignućima iz oblasti regenerativne medicine, matičnih ćelija, prenatalnog testiranja i genetskih testova, kompanija Bio Save d.o.o iz Beograda širi svoje poslovanje.

Bio Save je jedna od retkih srpskih kompanija koja ima predstavništva u svim bivšim jugoslovenskim republikama, a sada otvara i predstavništvo u Albaniji, čime održava lidersku poziciju u regionu jugoistočne Evrope.

Rast i razvoj imaju smisla jedino kada se kroz posao uči i sazreva, sreće sa najboljim i najnaprednijim umovima iz oblasti medicine današnjice. Takav rast i razvoj se dele sa pacijentima kroz nove revolucionarne vidove testiranja i lečenja i naši građani se mogu povezati, zahvaljujući Bio Save fondaciji, sa najboljim i najuspešnijim klinikama širom Evrope i sveta.

Pored saradnje sa klinikama širom Evrope imamo zadovoljstvo da otvorimo vrata naše Pedijatrijske ordinacije „Bebologija“ svim roditeljima i njihovim mališanima. Takođe, moguće je uraditi sve potrebne analize krvi u našim savremenim laboratorijama u Beogradu i Novom Sadu.

Svi budući roditelji mogu da prepoznaju našu posvećenost i želju da im pomognemo u što lakšem prolasku kroz trudnoću i prve dane bebe u kući, kroz školice i kontinuirana predavanja „Bebologija-najvažnija nauka na svetu“ i kroz naš jednomesečni program za trudnice „Mlečni put“. Ponosni smo na servis „Babica&Bebica“ u kome iskusne patronažne sestre pomažu trudnicama i roditeljima da primene stečena znanja sa predavanja. Tim naših stručnjaka osvojio je poverenje velikog broja porodica, čija nam preporuka najviše znači.

Nakon otvaranja kompanije u Beogradu (2012), pokrenuli smo iste godine „Bio Save“ Skoplje i „Bio Save“ Podgorica, „Bio Save“ Sarajevo i „BioSave“ Zagreb (2013), a u Ljubljani 2014 je „Bio Save“ iz Beograda preuzeo 100% vlasništva slovenačke firme „Izvorna celica“.

Ponosni smo na TIM od preko 70 visokostručnih i profesionalno osposobljenih lekara, farmaceuta, biohemičara i patronažnih sestara, koji pružaju vrhunske zdravstvene usluge našim klijentima.

Izvor: Blic