Poklon akcija u januaru - 30 godina za 0 Eur

Samo u januaru Bio Save poklanja 30 godina čuvanja matičnih ćelija u jedinoj nemačkoj banci matičnih ćelija koja poseduje AABB akreditaciju.

Bio Save je u januaru pripremio jedinstvenu prazničnu akciju. Svi roditelji koji se odluče da u Bio Save-u sačuvaju matične ćelije svoje bebe na 20 godina, dobijaju 30 dodatnih godina na poklon! Na ovaj način vaše dete ostaje bezbrižno narednih 50 godina!

Danas roditelji koji žele da sačuvaju matične ćelije svoje bebe imaju nedoumicu koju banku matičnih ćelija da izaberu. Mi u Bio Save-u smo iz tog razloga napravili jedinstvenu uslugu koja obuhvata, ne samo čuvanje matičnih čelija nego i njihovo korišćenje i transplantaciju. Više informacija na ovu temu možete pročitati na stranici "Zašto Bio Save?".

Izbor banke matičnih ćelija je veoma važno pre svega u pogledu reputacije banke, njenog iskustva i posebno standarda koje banka poseduje za čuvanje matičnih ćelija. Bio Save matične ćelije vašeg deteta čuva u jednoj od vodećih banaka u Nemačkoj "BioKryo". BioKryo je partner FamiCord grupe i pionir je u oblasti čuvanja matičnih ćelija već 15 godina. Akreditovan je od strane najvećeg istraživačkog centra u Evropi - Frauenhofer instituta u Nemačkoj i koristi najnoviju tehnologiju zamrzavanja uzoraka - Cryostorage - Technology (FCT).

Takođe, BioKryo poseduje jedan od najvažnijih sertifikata za banke matičnih ćelija - AABB sertifikat. Matične ćelije koje se čuvaju u bankama koje poseduju ovaj sertifikat, mogu se za lečenje koristiti u svim bolnicama u svetu. Američke bolnice, koje su lideri u lečenju matičnim ćelijama, prihvataju matične ćelije samo koje su čuvane u bankama sa AABB sertifikatom.

Bio Save i BioKryo su jedini na domaćem tržištu koji skladište matične ćelije u skladu sa AABB standardom.

Bio Save usluga ne podrazumeva samo skladištenje i čuvanje matičnih ćelija. Mi pružamo kompletnu uslugu pomoći oko korišćenja matičnih ćelija - pronalaženju adekvatnih lekara i bolničkih ustanova širom sveta, pomoć u organizaciji transporta i savetovanje u vezi lečenja. Ova usluga je besplatna i ne odnosi se samo na klijente BioSave-a već na sve ljude kojima je ovakva pomoć potrebna, bez obzira u kojoj banci matičnih ćelija su čuvali uzorak svoga deteta.

Za sve dodatne informacije i nedoumice budite slobodni da nam se obratite putem našeg kontakt centra.

Iskoristite jedinstvenu ponudu do kraja januara i obezbedite se na 50 godina!