Prve Bio Save Trudnice

Sve trudnice, koje su od početka 2020., pa do 8. marta sklopile ugovor o čuvanju matičnih ćelija sa Bio Save-om, fotografisale se tako da podsećaju na Bio Save trudnicu i svoju fotografiju objavile na društvenim mrežama sa #JaSamBioSaveTrudnica, dobile su na poklon 10 godina dodatnog skladištenja matičnih ćelija.

Takođe, sve one su ujedno ušle i u izbor za Bio Save trudnicu 2020. koja dobija na poklon besplatno čuvanja matičnih ćelija na period od 50 tj. 20 godina.

Tri trudnice koje su prve ponele titulu “#JaSamBioSaveTrudnica” i osvojile vredan poklon su:

  • 50 godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija
    Jana Vasiljević, 22 godine, privatni preduzetnik iz Beograda

  • 20 godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija
    Tamara Antić, 29 godina, veterinarski tehničar iz Niša

  • 20 godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija
    Bojana Miković, 33 godine, zaposlena u fabrici Swarovski u Subotici

Planiramo da ova akcija postane tradicionalna i da neka od ovih trudnica postane godišnje zaštitno lice Bio Save-a. 

NAPOMENA: Zbog trenutne situacije sa epidemijom virusa, fotografisanje trudnica naravno da nije doloazilo u obzir, pa smo ostali uskraćeni za fotografije ovih divnih dama. Nadamo se da ćemo ih fotografisati nakon porođaja kada postanu “Bio Save Mame” :)

Još jednom se zahvaljujemo svim Bio Save trudnicama na učešću i želimo im srećnu trudnoću.

OBAVEŠTENJE: Za sva eventualna pitanja u vezi trudnoće i corona virusa budite slobodni da nas kontaktirate. Naš tim doktora će vam pomoći da i u ovim čudnim okolnostima nađete svoj mir i uživate u drugom stanju.

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!