Sačuvajte matične ćelije u aprilu i odaberite svoj poklon do 500€

Sve trudnice koje se tokom aprila odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u na poklon dobijaju naše usluge u vrednosi do 500€. Izaberite ono što je vama i vašoj bebi najpotrebnije i sami napravite svoj Bio Save paket:

 

 Vrednost poklona
 Babica&Bebica  250€
 Laboratorijske analize  100€
 Pedijatrijske usluge  50€
 DNA test za bebu  190€
 Izvozna taksa  90€
 Popust na cenu  50€
 Dodatnih 10 godina na poklon  400€

 

  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate. Rata već od 29€/mesečno. 
  • Plaćanje se obavlja posle uspešnog skladištenja uzorka nakon porođaja

Tokom višegodišnjeg rada kao vodeća banka matičnih ćelija u zemlji i regionu, prepoznali smo potrebu naših trudnica za dodatnim servisima koje budućim mamama pomažu tokom trudnoće i nakon porođaja i omogućava im da sve obave na jednom mestu. U okviru BioSave Group-e funkcionišu:

  • Bio Save Lab – Savremena laboratorija u kojoj pored prenatalnog Harmony testa i DNA testa za bebu, možete obaviti i sve ostale laboratorijske analize tokom trudnoće i nakon porođaja.
  • Babica&Bebica – Podrška trudnicama i porodiljama koja podrazumeva: pripremu trudnice za odlazak na porođaj od strane babice iz porodilišta u kojem se porađa, svakodnevne posete patronažne sestre nakon dolaska bebe kući i prvi pregled bebe od strane pedijatra u pedijatrijskoj klinici „Bebologija“.
  • Pedijatrijska ordinacija „Bebologija“ – Savremena pedijatrijska ordinacija u kojoj o vašoj bebi ili detetu brine jedan od naših vodećih pedijatara Dr Miloš Relić sa TIM-om vrhunskih specijalista iz različitih oblasti Pedijatrije.

Zahvaljujući uspešnom radu u zemlji i regionu Bio Save je postao deo vodeće evropske grupacije banaka matičnih ćelija FamiCord Group, koja je preuzela primat po broju skladištenih uzoraka matičnih ćelija u Evropi, ali još važnije, postala lider u broju primena matičnih ćelija u lečenju najrazličitijih bolesti.

Tako je nastala i Bio Save fondacija koja svima koji sačuvaju matične ćelije nudi besplatne usluge primene matičnih ćelija u lečenju u najprestižnijim medicinskim centrima širom sveta. 

O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Za dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate ili posetite. Naše podatke možete pronaći na stranici kontakt 

Detaljne informacije o matičnim ćelijama, Bio Save-u, procesu čuvanja matičnih ćelija, cenama, formi ugovora i sl. možete pronaći u našem besplatnom štampanom katalogu koji besplatno šaljemo na vašu adresu – poruči katalog 

 

Pozovite nas i budite bezbrižne tokom trudnoće i nakon porođaja.

Vaš Bio Save TIM!