10 godina na poklon za 10 godina Bio Save Group

Bio Save Group kao regionalni lider u oblasti regerativne medicine i čuvanja matičnih ćelija, ove godine obeležava jubilej - 10 GODINA uspešnog poslovanja u Sloveniji. Tim povodom želimo da naš uspeh podelimo sa vama i obradujemo vas vrednim poklonom - 10 DODATNIH GODINA ČUVANJA MATIČNIH ĆELIJA iz pupčane vrpce vaše bebe.

Svi budući roditelji koji se do kraja marta odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe u Bio Save-u, obezbeđuju čuvanje matičnih ćelija na 30 godina po ceni za 20 godina.

Takođe, Bio Save svim "svojim" bebama obezbeđuje jedinstvanu uslugu - neograničen broj besplatnih pregleda u pedijatrijskoj ordinaciji Bebologija u prvih 6 meseci svog života kod omiljenog dečijeg pedijatra Miloša Relića.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!