Bio Save mame informišu trudnice - Julska ponuda

Poklon od 250 eura za Vas!

Besplatan Nutrigenetski test za Vas – saznajte koja dijeta Vam odgovara i koje namirnice prijaju Vašem metabolizmu. 

Smršajte na zdrav način i sprečite jo-jo efekat. Naši geni određuju šta nam prija u ishrani, a šta ne. Test je dovoljno napraviti jednom u životu. Dobijate svoju personalizovanu preporuku za namirnice koje treba da jedete. 

Veliki broj trudnica u Bio Save dolazi po preporuci svojih prijatelja i rođaka koji su već postali deo Biosave porodice. U znak zahvalnosti našim lojalnim Bio Save mamama i dobrodošlice novim trudnicama, odlučili smo da sve njih do kraja jula obradujemo vrednim poklonima.

ZA TRUDNICE besplatan Nutrigen test

ZA MAME besplatan Nutrigen test

Više o nutriGen testu..

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla.

Takođe...

Takođe, Bio Save svim "svojim" bebama obezbeđuje jedinstvenu uslugu - besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji Bebologija u prvih 6 meseci svog života kod omiljenog dečijeg pedijatra Miloša Relića.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!