10. Bio Save kancelarija - 10 godina na poklon!

Bio Save je u januaru otvorio svoju 10. kancelariju. Posle Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Ljubljane, Podgorice, Sarajeva, Skoplja, Tirane i Zagreba, Bio Save je u januaru otvorio svoju kancelariju i u Nišu.

Povodom takvog jubileja, sve trudnice koje se tokom januara odluče da sačuvaju matične ćelije svoje bebe na porođaju, na poklon će dobiti dodatnih 10 godina skladištenja matičnih čelija.

Drugim rečima, sklapanjem ugovora o čuvanju matičnih ćelija do kraja januara 2019. godine, matične ćelije vaše bebe će biti čuvane 30 godina po ceni čuvanja za 20 godina. Takođe, u saradnji sa pedijatrijskom ordinacijom „Bebologija“ obezbedili smo vam i dodatno iznenađenje - neograničen broj besplatnih pregleda vaše bebe u prvih 6 meseci svog života.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svog deteta uz niz izvanrednih pogodnost.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!