Lavovski Popust u Mesecu Lavova

Da li znate da se najveći broj beba rodi u horoskopskom znaku Lava? Lavovi su “kraljevi džungle”. Oni su vatreni, zabavni, snažni i slave život svakoga dana. Bio Save želi dobrodošlicu svim novim lavicama i lavovima! 

Kao što “kraljevima” dolikuje, u mesecu lavova pripremili smo posebnu Lavovsku ponudu sa popustom od 500 €.

Svi budući roditelji koji do 22. avgusta potpišu ugovor o čuvanju matičnih ćelija svoje bebe sa Bio Save-om, na poklon dobijaju dodatnih 10 godina čuvanja matičnih ćelija (vrednost 400 €) + 100 € dodatnog popusta na cenu.

Pored toga, nakon porođaja, beba dobija neograničen broj besplatnih pedijatrijskih pregleda u prvih 6 meseci svoga života u pedijatrijskoj ordinaciji "Bebologija" u Beogradu.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svog deteta uz niz izvanrednih pogodnosti.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!