Mame Informišu Buduće Mame

Isplati se preneti dalje 

Dragi roditelji,

U poslednje vreme sve više trudnica u Bio Save dolazi po preporuci svojih prijatelja i rođaka, koji su već sačuvali matične ćelije za svoju bebu kod nas. 

Zadovoljstvo naših klijenata nam je oduvek bilo na prvom mestu. Iza ovog načela dobrog poslovanja stoje trud i zalaganje naših zaposlenih da usluga koju pružamo bude do detalja optimizovana i prilagođena roditeljima.

Naša vizija obostranog poverenja sve više dobija na značaju. Jer, sve više trudnica nam dolazi po preporuci svojih prijatelja, odnosno naših, Bio Save klijenata. S druge strane, često imamo priliku da od razočaranih roditelja, koji su za uslugu i prednosti čuvanja matičnih čelija iz pupčanika saznali tek nakon porođaja, čujemo: „Da smo više znali o tome, i mi bismo za naše dete sačuvali matične ćelije.“

Kao zahvalnost na lojalnosti našim mamama i kao odgovornost prema novim, stvorili smo program „Mame Informišu Buduće Mame“.

Na ovaj način nagrađujemo dvostruko i postižemo da više roditelja sazna na temu krvi iz pupčanika i na taj način donese odluku da sačuva matične ćelije svog deteta.

 

Svaka Bio Save Mama koja nas preporuči budućim mamama na poklon dobija Loyalty karticu pedijatrijske ordinacije BebologijaTM sa besplatnim pedijatrijskim pregledima u trajanju od 3 meseca :)