Osmehom do poklona

Povodom 2. oktobra - Svetskog dana osmeha, Bio Save - kompanija čiji je jedan od slogana “Zato što je osmeh važan”, svim trudnicama koje potpišu ugovor za matične ćelije tokom oktobra, POKLANJA dodatnih 20 godina čuvanja matičnih ćelija :) /40 godina po ceni za 20/.

Da bi ste dobili POKLON, vašu fotografiju sa što većim osmehom, postavite na neku od društvenim mreža i tagujete nas sa: @biosavegroup i #zatostojeosmehvazan i time ste dobili poklon :) 

Zato što je osmeh važan :)

Naravno, kao i uvek, svaka “naša” beba kao prvi poklon dobija besplatne preglede u pedijatrijskoj ordinaciji “Bebologija u prvih 6 meseci svog života.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i postanite deo Bio Save porodice koja uspešno posluje u svim zemljama regiona - Srbija, Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Albanija.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili 069/246 72 83 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!