Zato što je osmeh važan - Oktobarska ponuda

Matične ćelije svoje dece čuvamo da bi im jednog dana, ako bude potrebno, pomogle u lečenju.

Očekivanja su da će u narednih 10 godina primena matičnih ćelija u lečenju intenzivno napredovati i da će se njihov ogroman potencijal iskoristiti u punom obimu.

U mesecu kada se slavi “svetski dan osmeha” mi se radujemo 500-tom uspešnom lečenju matičnim ćelijama u ovoj godini. To je veliki uspeh za ovu granu medicine i možemo se pohvaliti da smo po broju uspešnih lečenja ubedljivi lider u Evropi.

Takođe, želimo da izmamimo i vaš osmeh i nagradimo sve trudnice koje do kraja oktobra odluče da sklope ugovor o čuvanju matičnih ćelija u Bio Save-u, poklonom od 10 dodatnih godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija.

Potpisivanjem ugovora na 20 godina, matične ćelije vaše bebe će se čuvati 30 godina.

Zato što je osmeh VEOMA važan!

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svog deteta uz niz izvanrednih pogodnosti.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

 

Bio Save Tim

O nama - O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!