Zato što je osmeh važan :) - Posebna ponuda u Oktobru

Dani u trudnoći su posebni. Bez obzira kako kroz njih prolazimo, sećamo ih se sa osmehom  i osećajem ispunjenosti. Tada smo deo zadivljujućeg procesa nastanka novog života. I mi iz Bio Save-a želimo da vam trudnički dani prođu sa osmehom na licu.

Povodom “Svetskog dana osmeha” poklanjamo vam dodatnih 10 godina besplatnog čuvanja matičnih ćelija.

Sklapanjem ugovora o čuvanju matičnih ćelija do kraja oktobra 2018. godine, matične ćelije vaše bebe će biti čuvane 30 godina po ceni čuvanja za 20 godina. Takođe, u saradnji sa pedijatrijskom ordinacijom „Bebologija“ obezbedili smo vam i dodatno iznenađenje - neograničen broj besplatnih pregleda vaše bebe u prvih 6 meseci svog života.

Iskoristite priliku koja se pruža samo jednom u životu i sačuvajte matične ćelije svog deteta uz niz izvanrednih pogodnost.

Za sve dodatne instrukcije budite slobodni da nas kontaktirate na 011/369 22 06 ili putem mejla.

 

Dodatne pogodnosti

  • Bez plaćanja unapred. Plaćanje se vrši tek nakon dobijene potvrde da je uzorak uspešno pripremljen i sačuvan u našoj banci matičnih ćelija.
  • Kartica lojalnosti sa popustima na laboratorijske usluge tokom trudnoće u Bio Save Lab, kao i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima.
  • Mogućnost plaćanja putem kredita na 48 rata uz 0% kamate, od 29€/mesečno.

Korisni linkovi

Bio Save usluge

Sve što vam je potrebno tokom trudnoće i nakon porođaja na jednom mestu:

02-620.jpeg

BEBOLOGIJA - pedijatrijska ordinacija

O vama i vašoj bebi brine najveći tim u zemlji i regionu. Čine ga 33 stručnjaka iz oblasti medicine: 10 doktora medicine, biohemičari, babice, patronažne sestre, mikrobiolozi i ostalo visokostručno osoblje.

Dobrodošli u BioSave!