Bio Save Loyalty Card

Mi ne samo da osluškujemo i ispunjavamo očekivanja svojih klijenata, već ih i proširujemo.

Za izgrađivanje poverenja kod klijenata ne može se napraviti skica ili plan. Vernost klijenata ne predstavlja proizvod na pokretnoj traci, već nešto što se gradi iz dana u dan, gde su potrebni konstantno napredovanje i promene, ruku pod ruku sa perfekcionizmom, napornim radom, istrajnošću, posvećenošću, kao i odgovornošću.

Kao odgovor na Vašu odanost osmislili smo program Bio Save Loyalty Card. Bio Save od sada svojim klijentima nudi specijalne uslove korišćenja svih svojih usluga. Sa ovom karticom obezbeđujemo Vam još širu paletu naših proizvoda i jedinstveno iskustvo u pružanju preventivnih zdravstvenih usluga u Srbiji!

U želji da nastavimo da opravdavamo Vaše poverenje Loyalty Card vam omogućava ulazak u našu veliku porodicu i pristup našoj kompletnoj ponudi po privilegovanim uslovima:

 

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA Bebologija 

http://www.bebologija.rs/o-nama.html

Osnivač ordinacije Bebologija je dr medicine Miloš Relić.

Bebologija je smeštena na Dedinju preko puta Hyde parka, 3 savremeno opremljne ordinacije koje se prostiru na preko 150 m2. Ordinacija ispunjava sve zahteve koje nalažu visoki evropski standardi - dva odvojena ulaza, zaseban toalet za decu, prostor za dojenje i presvlačenje, ultrazvučni aparat za kukove. Mogućnost dijagnostike na bazi analize uzorka iz krvi za 5 minuta do par sati - krva slika, crp, brzi brisevi... izdvaja ovu ordinaciju od mnogih.

Trenutno je aktuelna akcija u okviru koje vam Bio Save poklanja 6 meseci besplatnih pedijatrijskih pregleda za vaše novorođenče!*

* Akcija važi za sve buduće roditelje koji sa Bio Save se potpišu Ugovor o čuvanju matičnih ćelija.  

 

FONDACIJA Bio Save 

http://www.biosavefoundation.com/

Fondacija Bio Save, za pomoć pri lečenju matičnim ćelijama osnovana je u oktobru 2013. Osnovana je sa ciljem da unapredi saradnju sa korisnicima tako da korišćenjem sopstvenih resursa, moguće lečenje učini brzo i besplatno dostupnim. Kako da porodice iz Srbije započnu proces lečenja, kako da dođu do relevantnih ustanova i najboljih stručnjaka u inostranstvu, kako da stupe u kontakt sa njima i organizuju lečenje briga su i glavni cilj naše Bio Save Fondacije.

Pogledajte video: Video o Fondaciji

 

SERVIS Babica i Bebica 

http://www.babicaibebica.rs/

Servis Babica i Bebica je podrška u vašem domu, iskusnih babica, patronažnih sestara i pedijatrijske ordinacije Bebologija, u najlepšim ali i najturbulentijim danima pred porođaj i po dolasku bebe u Vaš dom. 

Pogledajte video: Video o Servisu Babica i Bebica

 

PRENATALNI TEST Harmony 

http://www.prenatalnitest.rs/

Prenatlni test za trudnice preko 35 godine, od 10.-32. nedelje trudnoće. Testira se uzorak iz venske krvi. Harmony test je potpuno neinvazivan i bezbedan za vašu bebu i vas. Bio Save laboratorija u saradnji sa laboratorijom u Nemačkoj.

Pogledajte video: Video o Prenatalnom testu Harmony

 

LABORATORIJA  Bio Save

http://biosavelab.rs/

Privilegovane cene za sve potrebne analaze u Bio Save laboratoriji u Beogradu i Novom Sadu.

 

EDUKACIJA ZA BUDUĆE RODITELJE Mlečni put

http://www.bebologija.rs/trudnoca/mlecni-put-jednomesecni-program-za-trudnice.html

Mlečni put je jednomesečni program pripreme za buduće roditelje. Predviđa edukaciju na niz tema koje pomažu roditeljima da spremni dočekaju porođaj i prve dane sa bebom. U svrhu obuke se koristi najsavremenija i profesionalna oprema, u vidu npr. realnih modela specijalno osmišljenih za potrebe obučavanja. Predavanja se odvijaju u prostorijama Opšte bolnice Medigroup-a, Novi Beograd, u a organizaciji Bio Save-a.