Viši nivo zaštite klijenata i zaposlenih

Drage naše trudnice,


Svi zajedno živimo u vremenu pandemije COVID-19 (koronavirusa), i moramo skupa učiniti sve, kako bi smo zaštitili sebe i svoju porodicu, a iza toga i sve druge ljude u našem okruženju. Najveći broj zaposlenih iz Biosave Group, od ponedeljka 23.03.2020. svoje poslove obavlja od kuće. Međutim, naša pedijatriska ordinacija Bebologija, kao i naše Laboratorije rade, u skladu sa pravilima koje je definisalo Minstarstvo zdravlja Republike Srbije. Prvenstveno radimo zbog Vas, naših trudnica i vaše dece kojima je lekarska pomoć neophodna.

Pedijatrijska ordinacija Bebeologija i Laboratorije rade u skladu sa pravilima Ministarstva zdravlja.

Želimo da znate da u našem radu primenjujemo sve neophodne vidove zaštite naših zaposlenih, kao i naših Klijenata i pacijenata. U našim Laboratorijama sve trudnice koje žele da urade Harmony prenatalni test,imaju termine zakazane na svakih 45 min kako ne bi došli u kontakt sa bilo kim sem sa našim stručnim osobljem. Svi prostori u kojima se kreću naši Klijneti i pacijenti su dezinfikovani, uz obavezu nošenja kaljača, zaštitinih maski i rukavica i korišćenje dezinfekcionih sredstava za ruke koji se nalaze u svim našim prostorijama.

Za trudnice koje iz bilo kog razloga ne mogu doći do naših Laboratorija u Beogradu i Novom Sadu, obezbedili smo patronažne posete u Vašim domovima.

Prenatalni test Harmony možete uraditi u našim laboratorijama uz prethodno zakazan termin. U drugim mestima Harmony prenatalni test uzorkuju patronažne sestre na vašoj adresi.


Naši lekari specijalisti, kao i patronažne sestre,babice i stručno osoblje u Laboratorijama stoje Vam na raspolaganju za bilo koju konsultaciju i nedoumicu.

Želimo da znate da smo Vam svakom trenutku na raspolaganju. Možete nas kontaktirati na sledeći način:

Nazovite nas na 24/7 dostupan telefon 069/2467-283 (069/BIOSAVE)
Ili nam pošaljite mail na: stayhome@biosave.rs

Vaš Biosave TIM